Episcopul Gurie - Pelerinii, din nou pe Calea Prislopului. Mănăstirea È™i / În urmă cu 21 ore.

Il y a 1 jour. Il y a 20 heures. Preasfințitul părinte episcop gurie a trecut la cele veșnice. Il y a 19 heures. Il y a 1 jour.

Preasfințitul părinte episcop gurie a trecut la cele veșnice. Părintele Arhim. Zaharia Zaharou a conferenÅ£iat la Deva
Părintele Arhim. Zaharia Zaharou a conferenţiat la Deva from basilica.ro
Preasfințitul părinte episcop gurie a trecut la cele veșnice. Il y a 1 jour. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . În urmă cu 20 ore. În urmă cu 23 ore. Il y a 20 heures. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Il y a 19 heures.

Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința .

Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . În urmă cu 21 ore. În urmă cu 23 ore. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . Preasfințitul părinte episcop gurie a trecut la cele veșnice. În urmă cu 20 ore. Il y a 1 jour. Il y a 20 heures. Il y a 19 heures. Il y a 1 jour.

În urmă cu 23 ore. Il y a 20 heures. Il y a 1 jour. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . În urmă cu 21 ore.

Preasfințitul părinte episcop gurie a trecut la cele veșnice. Mitropolitul primat Miron Cristea, mitropoliÅ£ii Pimen
Mitropolitul primat Miron Cristea, mitropoliţii Pimen from fototecaortodoxiei.ro
În urmă cu 23 ore. În urmă cu 21 ore. În urmă cu 20 ore. Preasfințitul părinte episcop gurie a trecut la cele veșnice. Il y a 20 heures. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Il y a 1 jour. Il y a 19 heures.

Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința .

Il y a 1 jour. În urmă cu 23 ore. Il y a 20 heures. În urmă cu 20 ore. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Il y a 1 jour. Preasfințitul părinte episcop gurie a trecut la cele veșnice. Il y a 19 heures. În urmă cu 21 ore. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, .

În urmă cu 20 ore. În urmă cu 23 ore. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . Il y a 1 jour. Il y a 1 jour.

Preasfințitul părinte episcop gurie a trecut la cele veșnice. PS Gurie: Maica Domnului este un model de iubire
PS Gurie: Maica Domnului este un model de iubire from basilica.ro
Il y a 20 heures. În urmă cu 21 ore. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Preasfințitul părinte episcop gurie a trecut la cele veșnice. Il y a 1 jour. În urmă cu 23 ore. Il y a 1 jour. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, .

Preasfințitul părinte episcop gurie a trecut la cele veșnice.

Il y a 1 jour. Preasfințitul părinte episcop gurie a trecut la cele veșnice. Il y a 1 jour. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . În urmă cu 23 ore. În urmă cu 20 ore. În urmă cu 21 ore. Il y a 20 heures. Il y a 19 heures.

Episcopul Gurie - Pelerinii, din nou pe Calea Prislopului. Mănăstirea È™i / În urmă cu 21 ore.. În urmă cu 20 ore. Il y a 19 heures. Preasfințitul părinte episcop gurie a trecut la cele veșnice. În urmă cu 23 ore. În urmă cu 21 ore.